Att få sina drömmar att gå i uppfyllelse. Det är nog något vi alla hoppas ska hända. Men hur ska det gå till? Vi hoppas och önskar, men hur mycket jobbar vi egentligen själva för att det ska hända? Det är ju egentligen bara vi som kan styra våra egna liv. Så det är vi som bestämmer vilka drömmar som ska förbli drömmar, och vilka som ska bli verklighet.
 
Att få en dröm att gå i uppfyllelse kräver att man är helt säker på vad man vill, att man är otroligt envis, att man vågar satsa allt och att man faktiskt tror på drömmen och sig själv.
 
Vet du inte vad du vill kan du inte sätta upp delmål och kämpa mot målet, för du vet inte vad det är du kämpar för. Det är som att försöka ta sig till en främmande plats med en blank karta. Du vet att du vill komma fram, men du vet inte varför, vad det är som finns där, eller vart du ska.
 
Envishet och kämpaglöd är ett måste. Det räcker inte med att du "vill" att något ska hända. Du måste kämpa för det, ordentligt. Blod, smuts, svett, utmattning, tårar. Vill du att din dröm ska gå i uppfyllelse måste du göra allt du kan, kämpa med blödande naglar så hårt det går tills den har gjort det. Du kan inte fega. Du måste satsa allt.
 
Tro, du måste tro på dig själv och din dröm. Du måste veta att du vill det här mer än nåt annat, varför du vill det och att du kan klara det. För jag tror att alla kan uppfylla sina drömmar. Kämpar man tillräckligt hårt går det. Kanske inte första gången, kanske inte andra gången, men såsmåningom. Därför är det viktigt att aldrig ge upp. För det går, och du ska lyckas.
 
You go girl!
 
//Ebba
 
 

Kommentera

Publiceras ej